Koncept…

Kategorija: zanimljivosti

Nakon dosta lutanja u samom konceptu i promena jelovnika najzad smo rešili sve dileme i uhvatili se nečega što je za nas savršeno i što se jako dobro pokazalo.

 

Naš koncept je Žarko Skočić i njegova kuhinja. Sve što radimo je miks samog Žarka, miks Italije, Dalmacije, Beča i ujedno miks sa ukusom vlasnika Filipa Borjanovića. Nakon duge i berićetne karijere u Beču gde je kuvao a i vodio jedan od najboljih Bečkih hotela Parkhotel Schönbrunn i posle tri godine pregovora i traženja načina da nam se Žarko pridruži, to smo uspeli u Novembru 2018. godine. Odmah smo počeli da menjamo, more u vidu divlje morske ribe, gambora, hobotnice zatim sjajnih pašti samo su deo celokupnog spektra, i tada kreće naš novi put utaban vrhunskim namirnicama, svežinom, utaban sjajnim kulinarskim umećem. Veći deo personala se promenio. Stigla je nova energija kao i želja da se uhvatimo u koštac sa svakako najboljima u gradu da dokažemo da bi ono što je deo mora, Dalmacije, Italije trebalo služiti baš na vodi. Ne može biti isti ugođaj jesti sjajnu salatu od hobotnice negde u sred vreve gužve i smoga a sa druge strane uživati na talasima Dunava koji iako raličit za nas Beograđane predstavlja divlje i neukrotivo more. Naravno deo koncepta jeste i sam Dunav. Nezaobilazna Alaska riblja čorba, fileti smuđa, kotleti šarana i još mnoge druge stvari.

 

Rekli bi da imamo sve komponente da sve ono što je potrebno, da dođete opustite se i uživate kao da ste negde na nekom ostrvu na nekoj rivi. Očekujemo vas jer koncept nije koncept bez zadovoljnih gostiju.

 

Srdačan pozdrav Vaš Marienro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x