U dramskom tekstu Teško je reći zbogom susrećemo se sa neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta ”žrtva” i ”progonitelj” zameniće mesta, ”istine” će postati ”laži” a ”laži” će postati ”istine.” Primenjujući akronološki način pripovedanja, ispisujući brze, gotovo kolokvijalne dijaloge, Miro Gavran je napisao modernu savremenu dramu sa kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, […]
Još jedna sjajna subota uz Borisa
Mi znamo da vi volite da znate na vreme, pa izvolite! Boris je neko ko ne štedi glasne žicedaprenese svoju emociju Vama dragi naši gosti. Ko jednom dođe kada Boris peva postaje instant zaljubljenik u njegov nastup. zato Vas i pozivamo da se družimo zajedno! Vaš Marinero
Jovan Maljoković i Balkan Salsa Band
Jovan Maljoković je poznati beogradski džez saksofonista, kompozitor i aranžer.Sa svojim orkestrom je nastupao na svim domaćim i brojnim festivalima u Evropi, kao i na Kubi. Jovani njegov Balkan Salsa Band predstavljali su Srbiju na brojnim evropskim džez festivalima. Sad ga možete slušati kod nas u New Marineru. Rezervacije na mob.065 99 59 111
Dan Zaljubljenih
Svi znamo koliko emocija je u načinu na koji peva Tanja Banjanin i baš zato upravo ona je naš izbor za dan ljubavi. Niko ne prenosi emociju kroz muziku tako kao Tanja, i onaj koji nije zaljubljen odmah bi se zaljubio. J I zato ko je zaljubljen da uživa a ko nije da se odmah […]
THE GIGOLO – cabaret
Vi znate da kod nas u New Marineru nikad ne gostuje bilo kakva muzika. Mi pažljivo biramo ko će doći kod nas a kvalitet u kombinaciji sa dobrom energijom je ono što nam je glavno. Ima toliko talentovanih muzičara i bendova koje još niste čuli a u subotu 04.02.2023. kod nas u New Marineru predstavljamo vam […]
Bend “Kud Koji”
Momci koji uvek naprave nezaboravnu atmosferu! Bend Kud koji ne može se opisati nego se mora doživeti! Dobro nam došli na žurku!
Koktel Bend
Muzičko stvaralaštvo Koktel Benda poznato je još od davne 1997. godine. Kad neko toliko dugo traje to mora da znači kvalitet. Ukoliko ih do sada niste slušali biće nam pravo zadovoljstvo da dođete u New Marinero i da uživate u kvalitetnoj svirci.
Doček Srpske nove godine
Da na vreme možete da se organizujete. 🙂 Rezervacije na mob.065 99 59 111
Božićna radionica za decu
*lomljenje česnice *takmičenje za izbor najlepšeg badnjaka svako dete treba da ponese svoj badnjak od kuće) *potraga za novčićima u slami *nagradice za pobednike Prijave unapred su obavezne i možete ih izvršiti na tel. 065 99 59 111 Dobro nam došli!
Novogodišnja radionica za decu
Veoma vam se dopala radionica za decu prošli put, a kako znamo da neki roditelji nisu u prilici da idu na doček baš zbog sitne dece mi za njih imamo sjajno rešenje za 31-vi decembar. Nama je porodica važna. <3 Dođite sa decom kod nas i uživajte! Dok vi opušteno pijuckate piće ili doručkujete, deca […]
Beograd i Carbonara
Slavno jeko iz Italije, vrlo popularno u svetu. No nekako se čini u Beogradu je posebno popularnbo ali ne po svojoj originalnosti, već po modifikaciji zbog koje u Italiji leti tanjir kroz prozor. Karbonara je jelo pravljeno da bude naposletku jednostavno. recept je prilično prost sa prostim sastojcima, pasta, jaja, guanciale ili pančeta, pecorino,biber, voda […]
Proslava Nove godine i Repriza
Za 31.12. smo spremili neke već tradicionalne a posebne stvari: 13h nolberto i Kubanerosi sve do 20h. Čeka vas bogati švedski sto po ceni od 1300 rsd. 21h Gala veče i doček uz naše sjajne Marinerose po ceni od 60 eura sa uključenom sjajnom večerom u tri ganga. Imamo opciju i za one koje poste. […]
Boris Kraguljac
29.11. Dan republike Srbija ima puno talentovanih pevača koji su daleko od javne scene ali su u krugu svog grada i zemlje poznati. Mi nikad nismo gledali da li je neko poznat i slavan da bismo ga pozvali da peva kod nas. Prevashodno nas je uvek zanimao kvalitet i osobenost, autentičnost benda ili pevača. Boris […]
Tanja Banjanin
02.12. Veče sjajne moćne muzike Postoje pevači koji imaju integritet na sceni i oni koji pevaju samo da se peva. Tanja Banjanin je od ovih prvih. Sredinom devedesetih znalo se da si zvezda ako ubodeš prvu nagradu na nekom od letnjih festivala. Verujemo da se svi sećate čuvene numere “Ja činim sve” koja je prvi […]
Jovan Maljoković i Balkan Salsa bend
Jovan Maljoković i njegov Balkan Salsa Band predstavljali su Srbiju na brojnim evropskim džez festivalima.Zamislite spoj balkanske muzike i džez kompozicija? I jedna i druga muzika imaju strašno dobru energiju, i gde god da se čuje retko ko će ostati imun na ove zvuke. Jovan Maljoković je poznati džez saksofonista koji je nedavno dobio nagradu […]
Zašto je bitno putovati
Kad bih nekim čudom morala da se odlučim koja je najbitnija stvar za mentalno zdravlje jednog čoveka bez razmišljanja bih rekla da je to putovanje. Nije nužno da to putovanje bude u inostranstvo ako čovek nije u mogućnosti, a da se ne lažemo ima puno onih koji nisu. Osim što je bitna spoznaja da postoji […]
Korporativna proslava
Korporativne prosla na lepom plavom Dunavu Napravite Novogodišnju proslavu Vaše firme do 80 ljudi kod nas na Marineru. U prelepom novogodišnjem ambijentu uz sjajnu hranu i sjajne muzičare, sigurni smo da ćete postati stalni članovi naše sjajne posade. Mi smo porodični restoran koji svu svoju energiju ulaže da se gosti osećaju kao da su kod […]
Arsa i Sanja (Ođila)
https://newmarinero.rs/wp-content/uploads/2022/11/marinero-muzika-3.mp4 Muzika uvek priča jezikom emocija koji je univerzalni, a romska muzika ima tu emociju pojačanu. To je muzika slobode, strasti, čistih oseċanja kojoj se treba prepustiti otvorenog srca i uma. Sanja je već više od trideset godina sastavni deo ansambla Ođila koja od svog formiranja izvodi širom sveta prepoznatljivu romsku muziku, oslanjajući se na […]
Olja i Shirkan Bend
Olja i Shirkan bend, jedan je od najboljih bendova na našim prostorima. Publika ih zna iz kviza Ja volim Srbiju, a nama iz Zemuna poznati su još odavno. Grupa talentovanih muzičara, koja pravi sjajnu atmosferu na svojim svirkama, u poslednje vreme stiče sve više obožavalaca. Najveći pop rok hitovi su njihov adut. Kod nas u […]
Povratak na mreže
Neko vreme nismo pisali nismo se ni pojavljivali pa smo rešili da objasnimo zašto nas nije bilo. Nekada kada je vreme teško ljudi se odluče da se povuku u sebe. Mi smo se odlučili da neko vreme ne pišemo. Vreme covid virusa obeležilo je neke odredjene promene. Počelo je biti rizično ići u restoran.To je […]
Šta Marinero znači nama by Filip
Meni kao nekome ko stoji ispred koncepta Marinera je ovo priča mnogo veća od samog restorana. Marinero je mesto gde ljudi stvaraju uspomene. Nikada nisam razmišljao da je ovo lokal u kom gosti treba da jedu i da je to ono što ih ovde dovodi. Naši gosti treba da svaki obrok, popijenu kafu, čaj, ceđeni […]
Koncept…
Nakon dosta lutanja u samom konceptu i promena jelovnika najzad smo rešili sve dileme i uhvatili se nečega što je za nas savršeno i što se jako dobro pokazalo. Naš koncept je Žarko Skočić i njegova kuhinja. Sve što radimo je miks samog Žarka, miks Italije, Dalmacije, Beča i ujedno miks sa ukusom vlasnika Filipa […]
Dizajn i inspiracija
Dosta ljudi nas pita kako smo dobili nadahnuće i ko je radio dizajn enterijera i eksterijera našeg splava. Moramo Vam reći da smo za sve zaslužni sami. Prvobitan dizajn je delo momka koji se zove Marko Vukojičić a sve ostalo se moramo zahvaliti našem direktoru is sektora za “sve i svašta” Filipu Borjanoviću. Celokupan splav […]
Dunavska salata
Potrebne namirnice: -radič-baby spanać-cvekla-celer-file dimljene pasrtmke-vasabi prah-majonez U dubljem tanjiru napraviti gnezdo od celih listova radiča, preko njih poredjati baby spanać a zatim celer i cveklu naseći što tanje i ispržiti kako bi dobili čips. Dobijeni čips stavljamo preko spanaća.File dimljene pastmke ispečemo na dobro zagrejanom roštilju i stavimo na naše šareno gnezdo. Vasabi u […]
Svinjski medaljoni
Portebne namirnice: -svinjski file-kruška-belo vino-crno vino-med-maslinovo ulje Svinjski file naseći na medaljone, oblikivati rukom i staviti na rostilj da se peku. Za to vreme u tiganj sipati ulje u koje ubacujemo kruske nasečene na četvrtine prethodno očiśćene od koščica. Kruske naliti belim vinom. Kada vino ispari kruskama dodati med a zatim i pečeni svinjski file. […]