fbpx

Teško je reći zbogom

Kategorija: Specijalne ponude

Sutra na #Marinero palubi – uživajte u vrhunskoj hrani Mediterana i najigranijoj predstavi putujućeg “Teatra Vihor”.

Reč je o sjajnoj melodramatičnoj komediji “Teško je reći zbogom” Mira Gavrana u kojoj su protagonisti glumci Ivan Mihailović i glumice Dragana Dabović i Nevena Vukes. Ako se slažete s tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati

O PREDSTAVI:

Susrećemo se s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”. Primenjujući akronološki način pripovedanja, ispisujući brze, gotovo kolokvijalne dijaloge, Miro Gavran je napisao modernu savremenu dramu s kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, pronalazeći u sudbinama prikazanih junaka deliće svoga ličnog iskustva.

Neki teatrolozi su ovaj Gavranov tekst imenovali komedijom, neki melodramom, neki dramom – a u njemu se sve te odrednice susreću i isprepliću, pozivajući glumce i reditelja na građenje snažne predstave, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

2017.godine predstava “Teško je reći zbogom” bila je pozvana na međunarodni festival u Pragu u Češkoj, 7. GAVRAN FEST, a ujedno to je bilo prvo gostovanje najmlađeg srpskog teatra na tom festivalu u pozorištu “Na Pradle”. Nakon toga usledilo je gostovanje u Parizu u Francuskoj.

—————-

Cena ulaznice: 1000din (uz rezervaciju večere).

Obavezna rezervacija na 065 995 9111.

Vidimo se na Keju oslobođenja 11a!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Obaveštavaj me o