Naša Priča

DOBRODOŠLI U OAZU VISOKIH VIBRACIJA

New Marinero je restoran-splav koji se nalazi na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže Lido na Velikom ratnom ostrvu.

Na ugostiteljskom nebu sijamo od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete.

Zato sada sa ponosom možemo da vas pozovemo da proleće provedete odmarajući u našoj bašti, oazi punoj drveća i zelenila, koje, ako se samo malo prepustite, može da vas zanese, omami i opije.

U tom slučaju poslužićemo vas sveže-ceđenim prirodnim sokovima, dok ćemo majstorije sa koktelima ostaviti za neku drugu priliku.Inače najverniji gosti naše prelepe bašte su malci koje roditelji redovno dovode u okolinu koja je potpuno bezbedna za njih.

Na leto se možete prebaciti na terasu našeg restorana, ukoliko vam je u blizini vode lepše i svežije.Tu se spokojno sedi i uživa u pogledu na panoramu Dunava po kojoj i uzduž i popreko brode lađe svih vrsta. Do nas redovno svraćaju i najlepši gosti našeg grada – jato slobodnih labudova, koji svuda oko sebe šire svetlost i radost što razgaljuje dušu.

Inače rado napominjemo da smo mi pet frindly restoran. Kod nas ima mesta i za Vaše najdraže krznene prijatelje. Naša terasa ima još jednu prednost – prilagodljiva je svim vremenskim uslovima.Zimi je zatvorena i dobro ugrejana, pa eto, kod nas i zimu možete provesti upravo na samoj reci uz neki topli napitak ili jelo da vas dodatno greje, a sve uklopljeno jedno s drugim obezbediće vam poseban doživljaj zimske idile.

Takođe, organizujemo i sve moguće vrste proslava bitnih događaja u vašim životima, od rođendana do svadbenih veselja. Potrebno je samo da izrazite svoju želju, a mi smo tu da je ispunimo.

Osluškujući potrebe naših gostiju, unapređujući uslugu, kod nas svakodnevno možete čuti zvuke sa bogatog i raznovrsnog muzičkog repertoara. Note se smenjuju u zavisnosti od dana u nedelji – od kvalitetnih akustičnih vibracija odnosno muzike za dušu, sve do nastupa velikih bendova sa većim brojem muzičara na bini, koji svaki na svoj način kreiraju muzičku čaroliju.

Na našem meniu preovlađuju slasni ukusi mediterana sa primenama karipske i nacionalne kuhinje. Kod nas možete pojesti jela kao što su: takosi, kubanski sendvič ili jamajčanska jerk piletina, a svako pažljivo izabrano jelo iz ponude za sebe govori i po nekoliko svetskih jezika.

I nije u pitanju samo izbor jela, već su tajni začini koje naši kuvari koriste u pripremi obroka uvek dosta ljubavi i strasti sa kojom pristupaju svom abrakadabra umeću. Naravno, naše pažljivo i nasmejano osoblje uvek vodi računa o visokom kvalitetu usluge i čini sve da se kod nas osećate odomaćeno, baš kao kod svoje kuće, kao i da nam se rado vraćate – jer tu smo za vas i zbog vas. U ime cele New Marinero posade – dobro nam došli!